martes, 11 de diciembre de 2012

PROPERA EXPOSICIÓ I TALLER AL CENTRE CÍVIC PARC SANDARU


El Centre cívic Parc Sandaru (c/ Buenaventura Muñoz, 21, a Barcelona) ens ha convidat a formar part d'una exposició de joguines reciclades i també a fer un taller de construcció. Aquesta entitat està especialment sensibilitzada amb el tema de la sostenibilitat i la relació harmoniosa entres les persones i el seu entorn ambiental. Col·laboren amb diverses entitats del barri que comparteixen aquesta inquietud i fan diferents activitats conjuntes que podeu conèixer més a fons si visiteu els seu bloc.

Podeu visitar l'exposició des del 19 de desembre fins el 3 de gener. En ella hi podreu trobar tot tipus d’elements de joc: des d’una simple pilota a una elaborada baldufa automàtica, passant per les sempre enginyoses i curioses màquines de causa- efecte. També podreu consultar les regles de joc i l’origen de molts jocs de taula d’arreu del món. El nostre projecte té com a principi bàsic que tot al nostre voltant pot esdevenir un joc: un tap d’ampolla, una bossa de plàstic, una closca de fruit sec o una llauna. Només cal mirar-ho amb uns altres ulls; només cal posar-se les ulleres creatives i començar a jugar.

Si us voleu animar a confeccionar una joguina amb nosaltres el taller serà el dia 19 de desembre a les 18h,es tracta d'una activitat gratuita però cal inscripció prèvia entre els dies 10 i 17 de desembre al mateix taulell del centre cívic. Hem pensat fer una baldufa i un bilboquet, tot amb material reciclat, és clar!


Ja ho sabeu! Si voleu fer una pasejada per conèixer el nostre projecte, només cal que passeu pel Centre Cívic Parc Sandaru. No oblideu les ulleres de mirar de ben aprop i amb creativitat tot el que ens envolta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario