miércoles, 28 de noviembre de 2012

CONEIXEU LA FIRA JOC JOC DE TONA?

Diumenge vinent es produeix una de les cites més esperades del país per a totes les persones que ens dediquem d'alguna manera al joc, la joguina i la diversió amb nens i nenes. La fira Joc Joc arriba a la seva dotzena edició, i aquest any ve carregada d'un grapat d'activitats xulíssimes que podeu consultar si entreu al seu web.



Per començar han doblat l'espai, amb la qual cosa disposarem de molt més terreny per voltar, i a més, ho farem sota cobert, detall que serà d'agraïr si les temperatures segueixen baixant com ho estan fent en les darreres hores. L'enclau seran els dos pavellons esportius de Tona, de manera que hi haurà lloc de sobres per triar, jugar i remenar.

Entre les activitats que es duran a terme, destaquem el Tona Exprés, un concurs de creació ràpida de jocs. Cal inscripció prèvia i es pot participar de manera individual, en grup o en família. Es fa entrega d'un material per confeccionar el joc i el que més agradi al jurat rebrà un lot de productes.

Altres competicions que se celebraran són campionats d'Scrabble, de Jinx i de Tecton i s'intentarà batre el récord mundial de partides simultànies d'aualé. També és molt interessant el programa amb un considerable grapat de propostes on comprar joguines d'allò més diverses i també diversos tallers: de papiroflèxia, de titelles de fil, de tantrix, un joc de cartes per ensenyar ioga als infants i tants d'altres.

Tindrem fins i tot la possibilitat de visitar l'exposició organitzada per l'Associació Cultural Lo Llaut, anomenada Exposició Joc a Joc, plaça a plaça, que intenta recuperar jocs tradicionals i l'enclavament on es realitzaven aquestes activitats lúdiques.

No ho oblideu: el proper dia 2 de desembre tothom a Tona amb les ulleres creatives!

No hay comentarios:

Publicar un comentario