domingo, 23 de diciembre de 2012

UN REGAL PERFECTE PER NADAL

Ja hem entrat de ple a les vacances nadalenques dels més petits de casa i segur que, tot i que només fa un parell de dies que els tenim a casa, ja hem començat a sentir la temuda frase "M'avorreixo". Els pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies, cangurs, cangures i resta d'educadors tremolen com fulles d'arbre quan senten aquestes dues paraules maleïdes en boca d'un infant. Creen una mena de sentiment de culpa o de fracàs perquè ens fan pensar que no estem fent les coses com les hem de fer, i que cal posar remei de manera ràpida i eficaç a aquest sentiment feixuc i desagradable.

Comencem a buscar opcions però no totes són bones (sibarites que som!): ha de ser alguna cosa educativa, divertida, que no ens costi massa diners i que es pugui perllongar en el temps. No voldríem crear ara un col·lapse a les llibreries  (o potser sí, per què ens hem d'enganyar?) però heu donat amb la solució als vostres problemes i a més, us estem suggerint un regal preciós per fer cagar el tió... Es tracta del nostre llibre "Com construir les teves joguines" (Editorial Estrella Polar) escrit per l'Oriol Ripoll i el Francesc Martín, amb unes precioses il·lustracions de la Bernardette Cuxart. En ell trobareu un bon grapat de joguines per construir amb material de rebuig, de manera que passareu una bona estona construint la joguina i també jugant amb ella un cop finalitzada la tasca. Cadascuna de les propostes té una edat recomanada, un nivell de dificultat d'elaboració, i unes instruccions molt aclaridores per guiar-nos pas a pas.



Apa! Que tingueu uns dies de vacances nadalenques plens de creativitat i bones estones compartides en família. I us hem de dir que ens faria moltíssima il·lusió que ens féssiu arribar les fotos amb els vostres treballs: les penjarem molt orgullosos al nostre Facebook, o en aquest mateix bloc. Ens les podeu fer arribar a reciclajoc@gmail.com.

Bon Nadal i feliç creativitat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario